Ontspanning met drukpunten     Acces Bars 

Tijdens een Acces Bars behandeling worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los die liggen opgeslagen in je systeem. Er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen. Het is een zorgzaam en ontspannen proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt. Het geeft letterlijk een frisse bries door je hele systeem!

Je kunt het vergelijken met een harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Soms merk je bij het loslaten pas, hoeveel je hebt gedragen wat eigenlijk niet voor jou bedoeld was….

Een Acces Bars behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Een voordeel bij deze sessie is dat je niet hoeft te praten, alleen ontvangen en ervaren. De kosten voor een Acces Bars behandeling zijn € 62.50

Acces Bars op het lichaam

Heb je fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process behandeling een mooie mogelijkheid zijn.

Wat is en hoe werkt Access Body Processing?
Access Body Processing is een vorm van energetisch lichaamswerk. De Access Body processen zijn ontworpen om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken én om mogelijkheden te ontsluiten die eerst niet mogelijk leken.
Ervaringen uit het verleden worden opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit de verandering aan te gaan die het wil creëren. Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er heling in het lichaam en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Hierdoor krijgt het lichaam weer de ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen.

Bij welke klachten?
Het immuunsysteem te activeren en te versterken.
Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken.
De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen.
Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie)
Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan.

Wat kun je verwachten?
Voordat we beginnen met een behandeling ga ik met je in gesprek over wat je verwachtingen zijn. Daarbij vertel ik wat je tijdens de behandeling kunt verwachten en hoe deze in zijn werk gaat. Dit bespreken we tijdens een kopje thee. Tijdens de behandeling lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Na afloop drinken we nog een kop thee/water en kun je nog iets delen over je ervaringen, mocht je dat willen.

De kosten voor een Acces Bars body processing behandeling zijn 72.50

Holistisch therapeut Diana

Humaldawei 43, 9124 ER, Jouswier

06-43 78 26 83