Wil jij jezelf beter leren kennen door middel van jouw unieke blauwdruk?

 

In deze lastige tijd is het soms knap lastig om jezelf te blijven. Waar houd ik op en begint een ander? Is de wereld van mij of ben ik slechts een deel van het geheel? Je loopt vast en trouw blijven aan jezelf is een hele klus…

Het leven kan worden beschouwd als een achtbaanrit, vol met onverwachte wendingen en loopings. Het kan voorkomen dat we ons plotseling in ongemakkelijke situaties bevinden, waardoor angst en twijfel de overhand nemen. Indien deze gevoelens aanhouden, kunnen ze leiden tot vermoeidheid, pijn en ziekte, die vaak hand in hand gaan met deze emoties

Stel je voor: een leven waarin je jezelf door en door kent. Waarom je reageert zoals je doet, welke talenten je in handen hebt, waar jouw groeikansen liggen, en wat jouw levensmissie is. Waar struikelblokken geen verrassing meer zijn.

We gaan op avontuur met jouw geboortedatum om jouw persoonlijke blauwdruk te ontcijferen. Deze onthult niet alleen jouw unieke karakter, maar biedt ook een dosis duidelijkheid over wie jij werkelijk bent.

Zodra deze sessie ten einde komt, krijg je een fysieke kopie van de numerologie uitleg.

Investering voor deze sessie is € 50,- en duurt 45 minuten.

Om jouw unieke blauwdruk te integreren is er de mogelijkheid om deze aan te vullen met een healing. Investering hiervoor is € 45.