holistisch energetische therapie

Als holistisch energetisch therapeut kijk ik betrokken naar jouw klacht of probleem in zijn geheel.

Ons lichaam streeft voortdurend naar evenwicht. Wanneer hierin een disbalans ontstaat, komen er blokkades. Ons hele lichaam is fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel met elkaar verbonden. Als deze verbinding niet meer goed is, spreek je van een blokkade. Holistisch energetische therapie is een proces wat gericht is op het herstel van verstoorde energie.

Veranderingen zijn onlosmakelijk met het leven verbonden. Sommige gebeurtenissen in het leven kunnen gevoelens van onbehagen en stress veroorzaken. Als deze gevoelens langere tijd aanhouden, kunnen ze leiden tot vermoeidheid, pijn en ziek zijn. Ik help je graag contact te maken met deze gevoelens, zodat de harmonie en evenwicht in jezelf terugkeren.

Mijn behandelingen laten je ontspannen. Deze ontspanning versterkt je immuunsysteem en stimuleert het zelfregulerende vermogen van je lichaam. Liefdevolle aandacht en een respectvolle aanraking brengen verlichting en geven vaak andere inzichten. Omdat ieder mens uniek is, zal iedereen anders op een behandeling reageren. Soms treden er naderhand klachten op zoals;  vermoeidheid, koud of warm hebben, stijfheid in spieren en gewrichten, emotioneel zijn, hoofdpijn of slaperigheid. Dit komt doordat het hele energetische systeem weer in balans wordt gebracht. Tijdens het opheffen van blokkades en het ontgiften van het lichaam komen er afvalstoffen vrij. Het is belangrijk om na een behandeling dus veel te drinken, zodat deze afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Wil je beter in contact komen met je lichaam en ontdekken wat er diep van binnen te voelen is? Of ben je zelfs het vertrouwen in je lichaam en in jezelf een beetje kwijt geraakt? Dan kan een behandeling bij mij iets voor jou betekenen.

De kracht van energie

Energie maakt dat een persoon je meteen aanspreekt of niet. Of dat je na een ontmoeting doodmoe bent of helemaal vol energie.

Energie bepaalt of de sfeer in een ruimte je bevalt en of je lekker in je vel zit. Energie is subtiel. Energie werkt subtiel, maar is allesbepalend. Bewust of onbewust…

Vanuit betrokkenheid en een geborgen, veilige setting kan ik jou ondersteunen in jouw proces, zodat jij weer meer in je kracht komt te staan. Oude patronen, overtuigingen die je waarschijnlijk al je hele leven bij je draagt kunnen een behoorlijke last zijn. Hier helderheid in brengen geeft al veel meer rust waardoor je ook beter in je vel komt te zitten.

Meestal komen er tijdens een healing processen op gang  van innerlijke groei en bewustwording. Deze zijn nodig om verder te kunnen, maar soms ook confronterend. Voor extra ondersteuning tijdens deze processen  bied ik een vervolg consult aan.  Dit betekent dat je tot maximaal 4 weken na de healing een afspraak kunt maken voor een nazorg consult. Tijdens dit consult bespreken we waar je knelpunten zitten, welke moeilijkheden je ervaart etc. Mocht het nodig zijn dan ronden we het consult af met een (korte) healing. De investering hiervoor is € 50,-  ( 45 minuten). Voor elke 15 min. extra wordt er 15,- in rekening gebracht.

Mijn aanbod is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei, zelfhelend vermogen en bewustwording.

 

  • Een behandeling varieert van 90 tot 120 minuten.
  • Ik begin met een intake, zodat ik weet wie je bent, waarvoor je komt en wat jouw wensen en verwachtingen zijn.
  • Na de behandeling heb je even de tijd om rustig bij te komen en eventueel je ervaringen te delen
  • Eerste behandeling inclusief intake € 110,-  (120 minuten)
  • Investering van een vervolgbehandeling € 95.00,- per behandeling.  (+/- 1.5 uur)
  • Healing in combinatie met regressie € 120,-
  • Nazorg consult € 55,- (45 minuten)
  • Een holistisch energetische behandeling wordt gegeven met de kleren aan.
  • De duur van het behandeltraject is afhankelijk van jouw wensen en proces.
  • Mijn werkwijze kan dienen als ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg. Een holistisch energetische behandeling valt onder de complementaire gezondheidszorg.

 

Niet nagekomen afspraken of minder dan 24 uur van te voren afgezegd, ben ik helaas genoodzaakt om in rekening te brengen. 

 

info@holistisch-therapeut-diana.nl

Humaldawei 43, Jouswier, Tel. 06 43782683