Ik ben Diana ter Heegde en sinds 2014 ben ik afgestudeerd als holistisch energetisch therapeut. Dit is een erkende HBO opleiding van 4 jaar. Deze opleiding heb ik gevolgd bij het CVIO. Sinds een aantal jaren examineer ik hier ook. Mijn volgende uitdaging is om in het nieuwe jaar de aspirant therapeuten te  begeleiden als stagementor. Voor meer informatie zie: www.CVIO.nl. Met veel plezier werk ik ook als docent schoonheidsverzorging en ben ik betrokken bij jonge studenten. Vanuit geborgenheid, aandacht en een dosis humor is het heel mooi om te ervaren hoe de student leert, maar vooral groeit in kennis alsook de eigen ontwikkeling.

Mijn overtuiging is dat je een leven lang leert. Mijn overgrootmoeder zei het vroeger altijd al en zo voel ik het ook. Kennis haal je niet alleen uit boeken. De beste leerschool is het leven zelf: ontdekken waar je blij van wordt, waar je valkuilen zitten, welke familiepatronen er onbewust of juist bewust vast kunnen zitten, welke overtuigingen heb je, etc. Door hier helderheid in te brengen kun je heling bewerkstelligen.

Wat mij altijd verwarde was, dat wat ik zag vaak niet klopte met wat ik werkelijk voelde. Mijn intuïtie gaf mij de signalen, maar ik deed er weinig mee. Het gevolg was dat ik hierdoor niet goed bij mezelf kon blijven. Ik pikte snel emoties en energie van anderen op. Dit bracht mij keer op keer in verwarring en overspoelde mij soms enorm met intense moeheid als gevolg. Hier heb ik meer duidelijkheid in gekregen en ik kan het nu herkennen alsook erkennen. Gelukkig ben ik positief en onderzoekend ingesteld en is mijn interessegebied erg breed. Zo heb ik een masterclass regressie-reïncarnatietherapie en voorouder-healing gevolgd.  Daarnaast volg ik trainingen en bijscholingen om me te blijven ontwikkelen. Ik zie dit letterlijk als cadeautjes voor mezelf.

Belangrijk voor mij als therapeut is het werken vanuit betrokkenheid en neutraliteit,  zodat ik mij kan verbinden met jouw hulpvraag. Ik vind het mijn verantwoordelijkheid om de behandelingen vanuit een veilige, vertrouwde en geborgen setting te geven. Sinds kort heb ik mijn droom waar kunnen maken en is er een prachtige ruimte ontstaan waar ik met veel toewijding en in alle rust mijn behandelingen mag geven. Hier mag je gewoon jezelf zijn en alles even loslaten.

Ben je nieuwsgierig of heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Warme groet,

Diana ter Heegde