Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Mijn naam is Diana ter Heegde. Ik ben sinds 2014 een gediplomeerd holistisch energetisch therapeut nadat ik een uitdagende vierjarige HBO-opleiding heb afgerond bij het CVIO.Na drie jaar energetische therapie te hebben onderwezen bij dezelfde school, ben ik momenteel een trotse therapeut in mijn eigen praktijk. Voorheen diende ik ook al 22 jaar als docent in het MBO. Het was te gek om te zien hoe jonge studenten bloeien in zowel kennis als persoonlijke ontwikkeling. Maar, zoals het leven gaat, moest ik mijn trouwe onderwijsbaan vaarwel zeggen, aangezien mijn praktijk steeds verder groeide.

Mijn absolute zekerheid? Leren is een avontuur zonder einde! Een waarheid die al generaties lang wordt doorgegeven en die ik omarm als geen ander. Kennis is niet enkel te vinden tussen stoffige pagina’s, maar verspreid over het hele leven zelf. Het leven is onze grootste leermeester: leer door te ervaren wat jouw hart sneller doet kloppen, overwin obstakels, ontrafel familiepatronen die onbewust jouw levenspad beïnvloeden en verhelder jouw persoonlijke overtuigingen. Zo vind je helende krachten en groei je als mens.

Wat mij altijd in de war bracht, was dat wat ik zag niet altijd strookte met wat ik echt voelde. Mijn intuïtie gaf me signalen, maar ik negeerde ze vaak. Zonder dat ik het doorhad, dwaalde ik af van mijn innerlijke kern en zoog ik onbewust de emoties en energie van mijn omgeving op. Dit was ontzettend verwarrend. Na jaren van ontwikkeling herken en erken ik deze gevoelens en ben dol op het ontdekken van nieuwe dingen. Zo volgde ik een masterclass in regressie-reïncarnatietherapie en voorouder-healing bij Maarten Oversier. En ik blijf groeien en bloeien door te blijven leren en me te ontwikkelen.

Als toegewijde therapeut, is het voor mij van groot belang om een band met jou op te bouwen vanuit zowel betrokkenheid als neutraliteit. Het is mijn verantwoordelijkheid om een veilige, vertrouwde en geborgen omgeving te creëren, zodat we samen jouw hulpvraag kunnen aanpakken. In 2018 is mijn droom in vervulling gegaan en heb ik met trots een prachtige ruimte gecreëerd waar we in alle rust samen aan de slag kunnen. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, alles van je af mag laten glijden en jezelf opnieuw kunt ontdekken. Met plezier begeleid ik jou met een open hart & zonder oordelen naar meer zelfbewustzijn. Zodat jij jouw levensenergie weer gaat voelen & kan laten stromen, want dat is wat ik jou gun!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Je bent van harte welkom!

Lieve groet,

Diana ter Heegde

info@holistisch-therapeut-diana.nl

Humaldawei 43, 9124 ER, Jouswier, Tel. 06-43782683