Op goede voet met jezelf…

Energetische Voetmassage 

Onze voeten verbinden ons met de aarde. Er wordt vaak gesproken over geaard zijn. Dit betekent dat je letterlijk met je beide benen stevig op de grond staat. Oftewel een “goede gronding”. Een goede gronding betekent in je kracht staan.

Wanneer je niet goed gegrond bent gaat dit vaak gepaard met, chaotisch zijn, gedachten niet stil krijgen/malen, snel emotioneel zijn, stemmingswisselingen, je niet stabiel voelen, vaak pech hebben, moe, prikkelbaar, geen nee kunnen zeggen, altijd alles voor anderen doen en jezelf op de tweede plaats zetten, lichamelijke klachten; zoals moeheid, slapeloosheid, hoofdpijn enz.

Een voetmassage geeft je weer gronding en basis. Tijdens deze massage worden de energiekanalen weer geopend en vrij gemaakt om blokkerende energie en afvalstoffen af te voeren. Naast dat deze massage heerlijk ontspannend is, is deze ook bedoeld om je energie te voelen en weer te laten stromen. Tijdens deze massage worden de energiekanalen geopend en vrij gemaakt om blokkerende energie en afvalstoffen af te voeren. Ook gevoelens die ten grondslag liggen aan bepaalde klachten kunnen door deze massage worden losgemaakt.

Deze massage wordt gestart met een intake om de wensen en medische indicaties te bespreken. Daarna worden de voeten gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen in combinatie met een “bruisend” voetenbad.

Wil je meer weten over de door mij gebruikte producten? Lees hier dan verder…